TORRENTS FREE DOWNLOAD
Lista Forumurilor Pe Tematici
TORRENTS FREE DOWNLOAD | Inregistrare | Login

POZE TORRENTS FREE DOWNLOAD

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
monaahmed2012 25 ani
Femeie
25 ani
Calarasi
cauta Barbat
25 - 46 ani
TORRENTS FREE DOWNLOAD / Books / Cursuri.Intensive.de.Italiana  
Autor
Mesaj Pagini: 1
Admin
******* Administrator *******

Inregistrat: acum 13 ani
Postari: 4968

Denumire: Cursuri Intensive de Italiana (simplu - fara profesor)

Autor: Florin Savu

Gen: Other

An: 2005

Limba: RomĂnÄ

Despre carte:


Prezentare: Volumul de fata reprezinta un instrument foarte util pentru toti cei care, indiferent de varsta, doresc sa-si insuseasca limba italiana. Se sdreseaza, in acelasi timp, atat celor care au un nivel de competenta minim sau mediu, cat si celor mai initiati.

Volumul insotit de un CD in care veti gasi, in lectura autorului, toate textile celor 33 de lectii, va ofera si un excelent ghid in pronuntia limbii italiene, destul de greoaie pentru un vorbitor de limba romana.

Fiecare lectie este structurata astfel: textul lectiei, urmat de sectiunea Vocabular, apoi urmeaza Gramatica, unde s-a insistat asupra acelor chestiuni care pun cel mai mult probleme vorbitorilor nativi de limba romana; sectiunea Exercitii nu este una de natura sa descurajeze, pentru ca acolo veti gasi aplicatii ale chestiunilor de gramatica studiate anterior si cu cuvinte invatate din textul lectiei.

In final, pentru a va face activitatea de studio mai placuta, veti afla la sfarsitul fiecarei lectii (mai putin cele de inceput) un text facultativ pe teme de larg interes.

In sectiunea "Texte Suplimentare" veti avea ocazia sa cititi texte din literatura italiana cu expresii si cuvinte utilizate in limba vorbita din zilele noastre.

Dupa ce veti fi citit si ultima pagina a acestui curs, dupa ce veti fi asimilat chestiunile de gramatica si vocabulary, negresit veti deveni cunoscatori cu o foarte buna competenta atat in limba italiana scrisa, cat si in cea vorbita.

Indiferent din ce motiv ati decis sa studiati limba italiana, veti gasi in cartea de fata -profesorul- de care aveti nevoie, cu raspunsuri la aproape toate intrebarile pe care un -invatacel- le poate avea, pe parcursul invatarii unei limbi straine.


_______________________________________


pus acum 12 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la